ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Συνεργεία "σφραγίζουν" τραπεζοκαθίσματα στα Ψηλαλώνια

Σήμερα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στα Ψηλά Αλώνια και τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα “σφραγίστηκαν”

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που είχε δοθεί στους καταστηματάρχες εστίασης στο θέμα τοποθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων, προχώρησαν  την Τετάρτη 3 Ιουλίου, σε αφαίρεση τραπεζοκαθισμάτων από πεζοδρόμους, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Διονύση Πλέσσα.

Αφαιρέθηκαν τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα εστίασης στους πεζόδρομους Ηφαίστου και Παπαδιαμαντοπούλου, καθώς και από την πλατεία Ομονοίας, από καταστήματα εστίασης που είχαν αναπτύξει πέραν της άδειας που είχε εκδοθεί από τον Δήμο, μετά και την έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας ή δεν είχαν εκδώσει καν άδεια, παρά τις προειδοποιήσεις και προβλεπόμενες ημερομηνίες έκδοσης που είχαν χορηγηθεί από τις Υπηρεσίες Ελέγχου.

 

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, για το «409»  πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Με αφορμή τα δημοσιεύματα για πιθανή αξιοποίηση του εγκαταλειμμένου κτιρίο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο κ. Έζρα Φρίντμαν, Επικεφαλής  του «Dubai International Chamber», που καλύπτει τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των Βαλκανίων, καθώς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΚΕΔΗΠ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ:   Με μεγάλη λύπη η καρναβαλική κοινότητα χαιρετά έναν άνθρωπο απόλυτα συνδεδεμένο με το πνεύμα και τη ζωή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοκ σε περίοικους και περαστικούς προκάλεσε περιστατικό απαγχονισμού άνδρα σε δημόσια θέα το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα. Πρόκειται για 46χρονο ο οποίος κρεμάστηκε στην πλατεία π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, για το «409»  πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Με αφορμή τα δημοσιεύματα για πιθανή αξιοποίηση του εγκαταλειμμένου κτιρίου του «409» Στρατιωτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο κ. Έζρα Φρίντμαν, Επικεφαλής  του «Dubai International Chamber», που καλύπτει τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των Βαλκανίων, καθώς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΚΕΔΗΠ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ:   Με μεγάλη λύπη η καρναβαλική κοινότητα χαιρετά έναν άνθρωπο απόλυτα συνδεδεμένο με το πνεύμα και τη ζωή του Πατρινού Καρναβα
Image
Image

Search