ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο κορωνοϊός σε έξαρση - Αύξηση ιικού φορτίου στην Πάτρα κατά 123%

Συνολικά 472 ασθενείς χρειάστηκαν νοσηλεία σε διάστημα επτά ημερών, ενώ καταγράφηκαν 22 θάνατοι.

Αύξηση στο ποσοστό των δειγμάτων που βγαίνουν θετικά για Covid-19 καταγράφει η έκθεση του ΕΟΔΥ για το διάστημα 24-30 Ιουνίου.

Αύξηση καταγράφεται και στους θανάτους, οι οποίοι έφτασαν τους 22, συγκριτικά με 18 το επταήμερο που προηγήθηκε, πολύ πάνω από το μέσο όρο των οκτώ νεκρών ανά εβδομάδα τον μήνα που προηγήθηκε.

Συνολικά 472 ασθενείς χρειάστηκαν νοσηλεία, από τους οποίους οι 5 χρειάστηκαν διασωλήνωση, ανεβάζοντας το σύνολο των διασωληνωμένων ασθενών στους 8.

Οι έλεγχοι στα αστικά λύματα έδειξαν αύξηση του ιικού φορτίου σε 6 από τις 10 πόλεις που ελέγχονται, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

tanea.gr/

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για την εξαήμερη εργασία Με πολλές χώρες να πειραματίζονται με την τετραήμερη εργασία η Ελλάδα θέτει σε εφαρμογή την εξαήμερη εργασία και ο πρόεδρος . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Κεντρική Επιτροπή σχολίασε ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, καθώς απορρίφθηκαν τα δυο δημοψηφίσματα που πρότειναν οι «87».Αναφερόμενος στον Πρό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

H μεγάλη λαϊκή συναυλία με τον Βαγγέλη Κορακάκη έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δράσεων της Δημοτικής Πλαζ τις διήμερες εκδηλώσ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ αναφέρονται τα εξής: Έστω Ιούλιο μήνα η δημοτική αρχή ασχολήθηκε με την πλαζ, προχωρώντας στις απαραίτητες παρεμβάσεις, έτσι ώστε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

H μεγάλη λαϊκή συναυλία με τον Βαγγέλη Κορακάκη έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δράσεων της Δημοτικής Πλαζ τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της έναρξης, από τις 8/7/24, της οργανωμένης μεταφοράς για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ώστε να απολαύσουν θαλάσσια μπάνια στην ΠΛΑΖ, έγιναν ενημερωτικές προ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, δημοσιογράφου και πρώτου Υπουργού Τύπου μετά την Κατοχή Ηρακλή Πετιμεζά τίμησαν το πρωί του Σαββάτου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 26 χρόνων απ’
Image
Image

Search