ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Επεισόδιο στο Νέο Δημαρχείο- Αδελφός και αδελφή διαπληκτίστηκαν

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας όταν σύμφωνα με πληροφορίες δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν  σε πλειστηριασμό για τραπεζοκαθίσματα.

Το  συμβάν έλαβε χώρα μεταξύ ενός αδελφού και μιας αδελφής κοντά  στο γραφείο του Δημάρχου Πατρέων και ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομιας..

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως ο άνδρας είναι ο αδελφός  ιδιοκτήτριας καταστήματος εστίασης.

 
 

Όπως ήταν αναμενόμενο  στο Δημαρχείο επικράτησε αναστάτωση και άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και προσήγαγαν τα εμπλεκόμενα άτομα στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα και πιο συγκεκριμένα στο  γραφείο ενδοοικογενειακής βίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε το πρωί σε αγροτικές περιοχές της Νέας Φώκαιας, της Νέας Ποτίδαιας και των Βραστάμων της Χαλκιδικής, στη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε τον Νομό. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία εξπρές που ξεκίνησε το πρωί από την βόρεια Ελλάδα και συνεχίζεται σε πολλές περιοχές με κύριο χαρακτηριστικό την κεραυνική δραστηριότητα, την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Διαθέσιμη είναι από σήμερα στο Gov.gr Wallet, στο ψηφιακό πορτοφόλι, η Ασφαλιστική Ικανότητα με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του e-ΕΦΚ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό της Γέφυρας καθώς και
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας, βάζει σε εφαρμογή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasmus+ με τίτλο TALE –«
Image
Image

Search