ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτ. Ελλάδα: Αγρότης βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του

Νεκρός στο χωράφι του εντοπίστηκε ένας 62χρονος στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Ο άτυχος αγρότης, πατέρας 4 παιδιών, ήταν στο χωράφι του στη Μαγούλα, για αγροτικές εργασίες και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

Έτσι τα ακριβή αίτια του θανάτου θα τα διακριβώσει η νεκροψία – νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας.

messolonghinews.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι ελληνικής εταιρίας που κατασκευάζει μη επανδρωμένα συστήματα φέρονται να είναι οι τέσσερις προσαχθέντες που χειρίζονταν το drone που κατέπεσε σήμερα (3/7/24) το μεσημέρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού/Παρατηρητηρίου Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας εξασφαλίζεται με την ένταξη της πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου έξω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό, εστιάζοντας στον εκτελεστή, ο οποίος καταγράφηκε από κάμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία. Ένας 56χρονος Μυτιληνιός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού/Παρατηρητηρίου Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας εξασφαλίζεται με την ένταξη της πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλο θαυμασμό και ενθουσιασμό τα παιδιά των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων Δήμου Πατρέων καταχειροκρότησαν όλες τις συμμετοχές του Κυπέλλου Ελλάδος Ρυθμικής Γυμναστικής κατά την έναρξή του, την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η θλιβερή είδηση του θανάτου του Γεωργίου Ηλιόπουλου σε ηλικία μόλις 47 ετών. Ο εκλιπών θα κηδευτεί στον τόπο καταγωγής των γονιών του, στη Μεσσηνία. Η κηδεία του θα τελεστ
Image
Image

Search