ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Διέφυγε τον κίνδυνο ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό

Σε καταστολή στο Πανεπιστημιακό του Ρίου νοσηλεύεται 55χρονος αστυνομικός από το Μεσολόγγι που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα σε τροχαίο.

 

Το ατύχημα συνέβη όταν ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μηχανή που οδηγούσε ο αστυνομικός στη διασταύρωση του Αγίου Νεκτάριου στο λιμάνι της πόλης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τον αστυνομικό να τραυματίζεται στο λαιμό.

Η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και κυρίως η αντιμετώπιση της ακατάσχετης αιμορραγίας στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, πριν τη διακομιδή στην Πάτρα, ήταν σωτήριες και  απεσόβησαν τα χειρότερα.

Ο άτυχος αστυνομικός στο Πανεπιστημιακό υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φέρει  τραύματα στον εγκέφαλο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μαφιόζικο χτύπημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (2.7.2024) όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια μηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλός κίνδυνος για φωτιά (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται για την Τρίτη (02/07) σε 19 περιοχές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε πριν από μερικές ημέρες μία 26χρονη κοπέλα στην Αγία Βαρβάρα όταν την ώρα που κοιμόταν με το ανήλικο παιδί της δέχθηκε ξαφνικά άγρια επίθεση από τον πρώην . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο σεισμοί με διαφορά ενός λεπτού σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (1/7) στην Περαχώρα Κορινθίας.Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο πρώτος σεισμός μεγέθο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και στον εκπαιδευτικό κύκλο, η είδηση θανάτου του μαθηματικού Στέλιου Ζαμπέτη. Ο καθηγητής και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Ιωάννης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με την πρόσκληση του διαγωνισμού «Αναβάθμιση Υποδομών καινοτομικής διασύνδεσης γνώσης και επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο ανάπτυξης του PAT
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοβουλευτική αναφορά προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κατέθεσε χθες Δευτέρα 1.7 η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου που αφορά το
Image
Image

Search