ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παναθηναϊκός: Χαμός στο αεροδρόμιο για την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κι ας αρχίσουν οι χοροί! Η αποστολή του Παναθηναϊκού καταφτάνει στην Αθήνα μετά τον θρίαμβο στο Βερολίνο, όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έραψε το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι στο έμβλημά της. 

Ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται πολύ νωρίς αναμένοντας τους «πράσινους» για να τους αποθεώσουν και το σύνθημα που δονεί τα Σπάτα δεν είναι άλλο από το «Βουντού βουντού, βουντού βουντού και πράσινη μαγεία, το 7ο το φέραμε από την Γερμανία».

https://www.youtube.com/watch?v=W4aLBs49DCk&ab_channel=SPORT24

 

pao_aerodromio___2_

pao_aerodromio___3_

pao_aerodromio___4_

pao_aerodromio___1_

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεπερνάει σήμερα αισθητά το όριο των 100 ευρώ ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στη χώρα μας παρόλο που καταγράφει μια μικρή πτώση. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα euenergy.live η τιμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνια εξελίσσεται η απολογία του καπετάνιου της θαλαμηγού Περσεφόνη, ενώπιον του ανακριτή Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο μόνος από τα δεκατρία μέλη του πληρώματος που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι  σε επιχείρηση, στο Μοσχάτο. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 9 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο. Ήχη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
Image
Image

Search