ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτ. Ελλάδα - ΣΟΚ: Γυναίκα καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα (ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα το μεσημέρι Τετάρτης στην Τοπική Κοινότητα Νησίου στη Βάρδα όταν καταπλακώθηκε από την καγκελόπορτα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.patrisnews.com, η άτυχη 73χρονη με τα αρχικά Β.Θ. καταπλακώθηκε από τη βαριά σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού της στον οικισμό Αγία Μαρίνα όταν προσπάθησε να την ανοίξει κι αυτή υποχώρησε από τη θέση της.

Πάντα με τις ίδιες πηγές την άτυχη γυναίκα -που ζούσε μόνη της- εντόπισε ο αδελφός της που πήγε να την επισκεφθεί κι ο οποίος -ακόμα- προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Μάλιστα η καγκελόπορτα ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκαν τέσσερα άτομα για να μπορέσουν να τη σηκώσουν και να απεγκλωβίσουν την άτυχη 73χρονη, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για πόση ώρα βρισκόταν εκεί.

Η σορός της 73χρονης έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

Δυτ. Ελλάδα: Γυναίκα καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα και έχασε τη ζωή της (ΦΩΤΟ)

πηγή patrisnews.com

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολονύκτια μάχη θα δώσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα ενεργά μέτωπα των  πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, με πιο επικίνυνα εκείνα στη Ροδόπη και την Κερατέα όπου βρί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Βέλγιο πήρε το τρίποντο κόντρα στη Ρουμανία με 2-0 και μπήκε δυνατά στη μάχη για την πρόκριση στους "16" του Euro 2024. Ο Τίλαμενς με το γρήγορο γκολ στο δεύτερο λεπτό και ο Ντε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατάθεση στην αστυνομία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, έδωσε ο 81χρονος δράστης που σκότωσε τη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη. Ειδικότερα, σύμφωνα με το evros-news, ο η . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η απίστευτη Πατρινή Νόρα Δράκου είχε κι άλλο να δώσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η δεύτερη θέση στα 50μ. ύπτιο άνοιξε την… όρεξη της 32χρονης πρωταθλήτριας, που έκαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλες υλικές ζημιές έχει υποστεί το σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από το πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από το Αλεποχώρι της Ηλείας και οριοθετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Π.Ε. Αχαΐας, αμέσως μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στην περιοχή ΜαστραντώνηΕρυμάνθειας. Στο μέτω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (22/06/24) στο Δημοτικό Κατάστημα Λουσικών το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με
Image
Image

Search