ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιούνιο οι ναυαγοσώστες στην Πάτρα-Τι θα ισχύσει για την Πλαζ; Γιατί εξαιρείται;

Από την 1η Ιουνίου στις παραλίες της Πάτρας θα κάνουν την φετινή τους εμφάνιση οι ναυαγοσώστες, καθώς μέχρι τότε θα ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός ανάληψης του έργου της ναυαγοσωστικής κάλυψης της περιοχής.

Η ΕΤΑΣ έχει προχωρήσει σε διαγωνισμό για το θέμα των ναυαγοσωστών και την κάλυψη της παραλίας.

Σε ότι αφορά τον Δήμο θα τοποθετηθούν συνολικά εννέα ναυαγοσωστικά βάθρα στις εξής παραλίες:

  • Δύο στα Βραχνέικα (ανατολικά και δυτικά),
  • ένα στο Ρίο,
  • ένα στις Δάφνες,
  • ένα στην Ροδινή,
  • ένα στον Ψαθόπυργο,
  • ένα στον Άγιο Βασίλειο,
  • ένα στο Ακταίο και
  • ένα στο Καστελόκαμπο.

Το ωράριο που θα βρίσκονται οι ναυαγοσώστες στους πύργους τους επεκτείνεται κατά δύο ώρες, έτσι ώστε να υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη και μετά τη δύση του ηλίου, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι λόγω της ζέστης αρκετός κόσμος πάει για μπάνιο αργά το απόγευμα.

Στον φετινό σχεδιασμό του Δήμου δεν περιλαμβάνεται η Πλαζ της Πάτρας, την οποία έχει αναλάβει η ΕΤΑΔ, από πέρυσι που χαρακτηρίστηκε τουριστική ζώνη, οπότε θα μεριμνήσει τόσο για τους ναυαγοσώστες, όσο και για τις καντίνες που θα λειτουργήσουν εκεί.

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενική . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση “ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ” του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού με την Βάσω Γουλιελμάκη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργη Κοντοπόδη, έρχεται ξανά στην Πάτρα στο Θέατρο ACT τη . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
Image
Image

Search