ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιοκτήτης Τουριστικού Γραφείου στο achaianews.gr: Κλείνουν από τώρα εκδρομές για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Πατρινοί!

Δεν πτοούνται οι Πατρινοί από την οικονομική κρίση και την ακρίβεια και σε κάθε ευκαιρία εγκαταλείπουν το κλεινό άστυ και φεύγουν για σύντομες αποδράσεις προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να αλλάξουν εικόνες, μακριά από την καθημερινότητα, ακόμα και φέτος που παρατηρείται αύξηση των τιμών και στα ταξίδια.

Η Ιδιοκτήτρια του Τουριστικού Γραφείου «Travel House» Ουρανία Ράπτη, γνωστοποίησε στο «achaianews.gr» τα εξής:

«Καθημερινά επισκέπτονται τα τουριστικά γραφεία για να αποδράσουν τις ημέρες του Πάσχα, δείχνοντας προτίμηση σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης και φυσικά και εντός του ελληνικού εδάφους. Η κίνηση είναι αυξημένη, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αύξηση των κρατήσεων υπάρχει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ελπίζοντας να έχουν σύμμαχο τον καλό καιρό και να απολαύσουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια, τόσο εντός Ελλάδας, όσο και σε παραλιακά σημεία Μεσογειακών χωρών. Η Μάλτα και η Γαλλική Ριβιέρα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των πατρινών, ειδικά για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, με σκοπό να συνδυάσουν το ταξίδι τους στο Εξωτερικό με τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Βέβαια οι τιμές στα αεροπορικά αλλά και στα ακτοπλοικά εισιτήρια είναι αυξημένες, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τους Πατρινούς να φύγουν μακριά και άμεσα αναμένουμε να ξεκινήσουν οι κρατήσεις και ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών τους διακοπών.»

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δήλωση Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, Βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χαιρετίζουμε την μεγάλη Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ που έλαβε χώρα στι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαριτωμένο σαν παιδικό λούτρινο παιχνίδι και ορφανό από μητέρα, ένα κυνηγημένο από σκυλιά αρκουδάκι σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά δύο ανθρώπων στο Εμπόριο Κοζάνης. Στην αυλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο «υποτροπικός αεροχείμαρρος» φέρνει μαζί του ζέστη με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη, μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα. Η θερμοκρασία ξεκίνησε την άνοδο από χθές Π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα. Συγκεκριμένα σε κατάστημα στο κέντρο συνέβη ατύχημα και το χέρι υπαλλήλου εγκλωβίστηκε σε εσωτερικό ασανσέρ. Στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο Άγιος Ανδρέας, αναφέρονται τα εξής: Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 21/5/2024 με κυρίαρχα α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ερευνάται σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews, η καταγγελία αφορά εκπαιδευτικό, ο οποίος φέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για το
Image
Image

Search