ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με συννεφιά το ταξίδι για όσους φύγουν το Σάββατο

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι οικογένειες που εγκατέλειψαν την πόλη, μόλις παρέλαβαν τα παιδιά από το σχολείο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πολλοί αναμένεται να ταξιδέψουν και το Σάββατο (27/4/24) σε πόλεις και νησιά της χώρας μας που έχουν επιλέξει για να περάσουν το Πάσχα. Έτσι και το Σάββατο η έξοδος συνεχίζεται δυναμικά…

Με συννεφιά η έξοδος το Σάββατο

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους πάντως, όσοι ταξιδέψουν Σάββατο, θα το κάνουν με συννεφιά. Συγκεκριμένα, τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ το Σάββατο, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι στο Αιγαίο 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Όσοι για εκείνους που θα ταξιδέψουν με πλοίο, ήδη από την Παρασκευή (26/4/24) η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι προβλέψεις πάντως είναι ότι φέτος πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν μακριά από τη βάση τους για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά…

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησε από σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, με το Υπεραστικό Κτελ Αχαίας, σύσσωμο να βρίσκεται επί ποδός με σκοπό την άμεση και με ασφάλεια εξυπηρέτηση του επιβατικού . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης ζήτησε και έλαβε η 49χρονη, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της, το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στη Σάμο. Η γυναίκα παρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στα Τρίκαλα και ήταν ίση με 29.3 βαθμούς Κελσίου.  Τους 29 βαθμούς Κελσίου ξεπέρασε η μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ προκαλεί η καταγγελία, που υπέβαλαν στην Αστυνομία μια 14χρονη και η μητέρα της, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που διαμένουν στο Σιδηρόκαστρο, υποστηρίζοντας ότι το 14χρονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα και σήμερα στην Πάτρα.   Σήμερα Τρίτη δεν θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
Image
Image

Search