Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, που έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη και στελέχη του υπουργείου.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε επί 2 ώρες σε σύσκεψη με τους επικεφαλής της τοπικής ΕΛΑΣ όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρέλαβε τα αιτήματα τους.
Ωστόσο λύσεις δεν έδωσε καθώς όπως δήλωσε όλα θα εξεταστούν με προσοχή, τόσο για το ζήτημα των ελλείψεων της αστυνομικής δύναμης και της εγκληματικότητας, κάνοντας λόγο για προβλήματα που υπάρχουν γενικότερα στο σώμα της αστυνομίας.
Εμφανίστηκε πάντως ικανοποιημένος για τις εξελίξεις με το νέο αστυνομικό μέγαρο, αλλά και το ότι η Πάτρα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μεταναστευτικό.
