ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κατρίνης

Υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Κατρίνη:

Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει.

Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας.

Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.

Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση:

Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε σε σύμμαχό του ότι «ζυγίζει» το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα, σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι ελληνικής εταιρίας που κατασκευάζει μη επανδρωμένα συστήματα φέρονται να είναι οι τέσσερις προσαχθέντες που χειρίζονταν το drone που κατέπεσε σήμερα (3/7/24) το μεσημέρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού/Παρατηρητηρίου Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας εξασφαλίζεται με την ένταξη της πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου έξω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό, εστιάζοντας στον εκτελεστή, ο οποίος καταγράφηκε από κάμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού/Παρατηρητηρίου Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας εξασφαλίζεται με την ένταξη της πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλο θαυμασμό και ενθουσιασμό τα παιδιά των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων Δήμου Πατρέων καταχειροκρότησαν όλες τις συμμετοχές του Κυπέλλου Ελλάδος Ρυθμικής Γυμναστικής κατά την έναρξή του, την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την κατάθεση του παθολογοανατόμου Εμμανουήλ Αγαπητού θα συνεχιζόταν σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθη
Image
Image

Search