ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για «τα νέα ευρήματα στην τραγωδία των Τεμπών»: «Η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης είναι ένοχη»

Tο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγή θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις.

«Η σημερινή αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε σε οικόπεδο ιδιώτη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, 16 μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, εκθέτει βαρύτατα τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωσή του, και προσθέτει πως θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις.

«Η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης είναι ένοχη και προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που στόχο είχαν τη συγκάλυψη» τονίζει καταλήγοντας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ισπανία εξασφάλισε το "εισιτήριο" για τα προημιτελικά του Euro 2024. Η ρόχα τα είδε στην αρχή λίγο δύσκολα, με την Γεωργία να προηγείται, ωστόσο έκανε την ανατροπή, επικράτησε 4- . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προφανώς και θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία των σχολίων που κάνουν την εμφάνισή τους, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Σλοβακίας με 2-1, στην παράταση. Δίχως διάθε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Euro 2024 είναι γεγονός. Η Αγγλία ζορίστηκε, αλλά στην παράταση έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 της Σλοβακίας. Οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσε την ευκαιρία στον Κόμπι Μέινου να ξεκινήσει για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα με το εθνόσημο. Τον τοποθέτησε δίπλα στον Ράις, με τους υπόλο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
Image
Image

Search