ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Βελόπουλος: Κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελλήνων - Εκλογές τώρα

«Οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού στην καθιερωμένη "ανάρτηση εξαπάτησης" θα προκαλούσαν γέλιο, εάν η κατάσταση στην κοινωνία και την οικονομία δεν ήταν τραγική. Ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πραγματικά σε πλήρη σύγχυση και αδυναμία να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού η οδυνηρή για τους πολίτες πραγματικότητα, δεν αγγίζει τον πρωθυπουργό, καθώς ο ίδιος την αγνοεί, αφού δεν αναγκάστηκε ποτέ "να ζήσει με 700 ευρώ το μήνα"», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε: «Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, οι πολίτες υποφέρουν από τις αυξήσεις της Ν.Δ. στο ρεύμα, τον καφέ, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τον συνεχιζόμενο "πληθωρισμό απληστίας" στα βασικά ήδη διαβίωσης, που "συμπτωματικά" έρχονται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές».

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο «κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε θέλει, ούτε μπορεί να λύσει τα προβλήματα των πολιτών. Εκλογές τώρα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (20/6) , ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) στο φαράγγι Διαβολογέφυρο Τροιζήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ένα αγόρι ηλικίας 10-12 ετών.Σύμφωνα με το saronicmagazine . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ψυχραιμία έσωσε το 42χρονο αστυνομικό στην επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/06/2024). Ο 42χρονος αστυνομικός υπέστη ε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξελίξεις σημειώνονται στο ζήτημα της μεγάλης φωτιάς στην Ύδρας, με φόντο τα ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών και τις αντιδράσεις γιατί επετράπη στους επιβαίνοντες του σκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει ο υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) και για τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας σήμερα Παρασκευή. Δείτε αναλυτικά:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Από τις 27/06/2024 έως τις  05/07/2024  θα έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ,  μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της βουλευτού Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου, αναφέρονται τα εξής: Τελικά κέρδισε ο εργολάβος και ας μην είναι έτοιμες οι συμβάσεις του προσωπικού που θα αναλάβει τ
Image
Image

Search