ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Αχαΐας με ομιλήτρια την Σοφία Ζαχαράκη

Δράσεις παντού για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών.Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Δ.Αχαΐας, σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Πάτρας, διοργανώνει εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα, 22 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “MYWAY”, με ομιλήτρια την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Η Υπουργός στην ομιλία της θα αναφερθεί στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, το οποίο, όπως έχει επισημάνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικεντρώνεται στο δίλημμα: Σταθερότητα με ισχυρή εκπροσώπηση στην Ε.Ε. ή λαϊκισμός και κίνδυνος για πισωγυρίσματα;

Επιπλέον, ως αρμόδια Υπουργός, η κυρία Σοφία Ζαχαράκη θα αναλύσει εκτενώς τις επιπτώσεις ενός μείζονος κοινωνικού προβλήματος, αυτού της ενδοοικογενειακής βίας, στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις με συντονιστή της συζήτησης τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη.

Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κα. Άννα Μαρία Ρογδάκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Πάτρα, η κυρία Σοφία Ζαχαράκη από το πρωί θα έχει ουσιαστικές επαφές και συναντήσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου στο Deck το καθιερωμένο "Γεύμα Αγάπης" του Ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου με αφορμή τις γιορτινές και άγιες μέρες α . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου το βράδυ η Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης που συνδιοργάνωσαν το Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα Παράρτημα Πάτρας  o «Σύλλογος Φίλων Κ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την είδηση να σκορπίζει τη θλίψη. Τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε γνωστό ο βουλευτής του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το νέο περισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
Image
Image

Search