ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Διεγράφη ο Μιχαήλ Ταμήλος για δηλώσεις του σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ. 

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ζυγός» προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις σχετικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. 

Ειδικότερα, ο πρώην βουλευτής Τρικάλων δήλωσε «δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα…».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το 2023 πέθαναν 1977 Τρικαλινοί μεταξύ των οποίων και τα τρία κορίτσια. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα… Η ζωή συνεχίεται, ο καθένας έχει τα προβλήματά του».

«Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους. Όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;» ακούγεται να λέει.

 Εν συνεχεία, μιλώντας για την πρόταση μομφής χαρακτήρισε την πολιτική ως… «θέατρο εντυπώσεων». Είπε επίσης: «Καμιά οικογένεια δεν θα τη σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης κανένας. Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει κι αυτό και η ζωή συνεχίζεται. Σιγά τώρα την πρόταση μομφής».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.Ο 23χρονος Γιάννης . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας, που κατέρρευσε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατά κύματα και σε υψηλούς αριθμούς εγκαταλείπουν την Αθήνα οι εκδρομείς  του Πάσχα. Με σύμμαχο τον καλο καιρό, όπως προβλέπεται για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search