ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Λύση: Η πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν έχει κανένα αντίκρισμα

«Ο κ. Ανδρουλάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι προτάσεις δυσπιστίας κατατίθενται για να ρίξουν κυβερνήσεις και όχι για να τις συσπειρώσουν», αναφέρει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, σημειώνει ότι «η έκκληση της Ελληνικής Λύσης καθώς δυστυχώς δεν διαθέταμε τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, για κοινή κατάθεση πρότασης δυσπιστίας στις 15 Ιανουαρίου σε σχέση με το ανθελληνικό, αντικοινωνικό και αντιχριστιανικό νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων είχε αντίκρισμα διότι θα δημιουργούσε εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «η πρόταση του ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν έχει κανένα αντίκρισμα. Αντίθετα, θα συσπειρώσει τη ΝΔ λίγο πριν τις εκλογές. Παρόλα αυτά, η Ελληνική Λύση θα στηρίξει την πρόταση, επισημαίνοντας όμως ότι άλλο επικοινωνία και άλλο πολιτική με ουσία».

Επιπλέον, όπως υποστηρίζει «τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣυΡιζΑ μπορούσαν να στηρίξουν την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για έλεγχο του λογισμικού της Singular Logic, από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες. Δεν το έπραξαν, επιτρέποντας έτσι στον Κ. Μητσοτάκη να παραμείνει ανεξέλεγκτος στην εξουσία».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελ/σου και Ιονίων Νήσων, υπενθυμίζει ότι η αντιπυρι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα  Απρίλιο του έτους 2024, όπως . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά το σοκ της παράσυρσης πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Πειραιώς, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης αυτ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελ/σου και Ιονίων Νήσων, υπενθυμίζει ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
Image
Image

Search