Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Φ. Ζαΐμη στον Διευθυντή Δασών Αχαΐας για να επισπευθούν τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρίνοντας επιτακτική την ανάγκη προστασίας και αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών με αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα, επισημαίνει μέσω σχετικής επιστολής του στον Διευθυντή Δασών Αχαΐας Χρήστο Δημόπουλο, την υποχρέωση άμεσης δρομολόγησης των απαραίτητων ενεργειών.

Ο κ. Ζαΐμης ζητά, μεταξύ άλλων, την επίσπευση των σχετικών μελετών με επείγουσα διαδικασία έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα αντίστοιχα αντιπλημμυρικά και διαβρωτικά έργα για να προλάβουμε ενδεχόμενους κινδύνους στο άμεσο μέλλον. 

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι στη διάθεσή σας, να συνδράμει, όπου και αν χρειαστεί, για το εν λόγω θέμα με σκοπό την πρόληψη και θωράκιση των περιοχών με όλες τις παρεμβάσεις, ως απόρροια τυχόν ακραίων καιρικών συνθηκών το φθινόπωρο», καταλήγει στην επιστολή του.

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 44χρονος που είχε προσαχθεί για την δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, συνελήφθησαν 4 άτομα, τα οποία δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις διακίνησης και εμπορίου υγρών καυσίμων, καθώς όπως δι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις φυλακές Ιωαννίνων μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Ειδικότερα, σε κοινόχρησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντώνης Ρέμος αρνείται κάθε κατηγορία περί φοροδιαφυγής και περνά στην αντεπίθεση. Μάλιστα ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έφερε στο φως της δημοσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 80 ετών, του γνωστού πατρινού Μάκη Γιαννακόπουλου, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’90 άνοιξε το πρώτο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση από το νοσοκομείο Λευκάδας σε επαγγελματίες του τουρισμού ώστε να βρεθεί που διαμένει η ασθενής που βρέθηκε χθες αναίσθητη στην παραλία των Εγκρεμνών. Η γυναίκα είναι περίπου 50 με 55 ετών εί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Το ΘΠΚ Μέριμνα, παρότι επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στον τομέα της της πρόνοιας και της φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, συνεχίζει να αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια
Image
Image

Search