Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Εργαζόμενος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνάδελφο του

Θύμα επίθεσης σε χώρο εργασίας φαίνεται πως έπεσε ένας νεαρός εργαζόμενος από συνάδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews, το περιστατικό που συνέβη σε υπηρεσία του Πύργου, έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

 

Όπως έγινε γνωστό ο 23χρονος, που έκανε την πρακτική του στην υπηρεσία αυτή, καθώς τυγχάνει σπουδαστής σε δημόσια δομή του Πύργου, δέχθηκε τόσο λεκτική, όσο και σωματική βία από μεγαλύτερο ηλικιακά εργαζόμενο εντός της υπηρεσίας, ενώ το επεισόδιο σημειώθηκε για ασήμαντη αφορμή.

Η υπηρεσία αναμένεται να κινήσει τις προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες και να διερευνήσει το περιστατικό με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ λόγω της φύσης της υπηρεσίας και της πρακτικής άσκησης του 23χρονου, η ΕΔΕ, όταν ολοκληρωθεί θα κατατεθεί σε δύο αρμόδια υπουργεία.

Ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση δεν κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το περιστατικό σε βάρος του ατόμου που του επιτέθηκε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια νέα ανάρτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει αναφορές και πάλι στο μαύρο χρήμα, υποστηρίζει ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα και προκαλεί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στην αναστολή του 38χρονου καθ’ ομολογία δράστη του άγριου φονικού με θύμα την 11χρον Βασιλική, έβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφασ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησαν σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος. Όπως είχε αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, θα εργάζονται ταυτόχρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
Image
Image

Search