Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του 44χρονου Δημήτρη Βασιλακόπουλου

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από μια εβδομάδα από την ημέρα που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος της Παραλίας ο 44χρονος Δημήτρης Βασιλακόπουλος. Το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με όχημα μπροστα από την “Φρουτεμπορική”.

Ο άτυχος άνδρας έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ όπου νοσηλευόταν από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.
Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε να βγει νικητής.
Το πένθος βαρύ για τον πατέρα του Ιωάννη Βασιλακόπουλο, τα αδέλφια του, Ελένη, Βασιλική, Αθανασία και Μαρία, στενούς συγγενείς και φίλους, οι οποίοι θρηνούν για την μεγάλη απώλεια.

Η κηδεία του 44χρονου θα γίνει στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στην αναστολή του 38χρονου καθ’ ομολογία δράστη του άγριου φονικού με θύμα την 11χρον Βασιλική, έβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφασ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησαν σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος. Όπως είχε αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, θα εργάζονται ταυτόχρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αποχώρηση τους από το οργανωτικό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι από το πολιτικό και ιδεολογικό, όπως έχει καθοριστεί από τα συλλογικά του όργανα, ανακοίνωσαν με επιστολή τους πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
Image
Image

Search