Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φωτιά στην Σαμακιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά.

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυνομίας, καθώς δόθηκε εντολή να αποκλειστεί η διέλευση οχημάτων από το ύψος του Διάκου, αλλά και από την περιοχή του Δασυλλίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική απεργια για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ “ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης” και καλεί όλο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 22χρονος για κλοπές που πραγματοποίησε σε καταστήματα του Βόλου τον Νοέμβριο του 2023. Αντιθέτως οι γονείς του που ήταν συγκατηγορούμενοι για συνέργεια σ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατήγγειλε μία μητέρα την ίδια της την κόρη. Μάλιστα, υποστήριξε στην καταγγελία της στην Αστυνομία ότι θύμα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου στα δικαστήρια της Καλαμάτας πραγματοποιείται η δίκη για τους 9 Αιγύπτιους - επιζώντες - που έχουν φυλακιστεί και κατηγορούνται ως διακινητές και ως υπεύθυνοι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Άμεση αναστολή της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Μελισσοβούνι Ερυμάνθου λόγω επικινδυνότητας για την υγεία και την ασφάλεια της ζωής τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αποκατάστασης βλάβης στην Δεξαμενή του Σαραβαλίου της οδού Υδάτων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Μαΐου.  Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή υ
Image
Image

Search