Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαζαράκης στο facebook για καταγγελίες Καλλιάνου: Αναντικατάστατος κοινωνικός ρόλος του Έλληνα γιατρού-νοσηλευτή

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικογενειακό κόστος", επισημαίνει σε ανάρτησή του στο facebook, ο γνωστός Πατρινός Καρδιολόγος Ανδρέας Μαζαράκης, συμπληρώνοντας "Και ο στρατιώτης τα δίνει όλα σ' αυτόν τον αδυσώπητο πόλεμο. Και δεν δίνει δεκάρα, αν απέναντί του βρίσκεται η κυρία Αχτίτσα που την μάζεψαν από τον δρόμο ή ο οποιοσδήποτε μεγαλόσχημος και επώνυμος μεγαλοπαράγοντας". Φυσικά η ανάρτησή του αυτή έγινε με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με τον θάνατο του πατέρα του κυβερνητικού βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου και τις καταγγελίες του.

Η ανάρτηση



  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ισχυρό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, έδειξε η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μία εκ βαθέων ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσιμίκας τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή για τέσσερα χρόνια π . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλέον είναι επίσημο. Η 1η Ιουνίου θα είναι η πρώτη μέρα μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στην οποία στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ θα βρεθεί άλλος προπονητής εκτός του Γιούργκεν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρίτο αγώνα στην Πάτρα θα λύσουν Άρης και Προμηθέας τις "διαφορές" τους στον α' γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League, μετά από το 89-85 των κιτρινόμαυρων το βράδυ της Δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search