Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς την Πάτρα την Τετάρτη με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση και τη Σία Αναγνωστοπούλου

Ανοιχτή Συνέλευση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα την Τετάρτη 7.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση και τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Σε ανακοίνωση του νέου κόμματος αναφέρεται ότι: « Η ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ήταν το πρώτο βήμα ενός νέου πολιτικού κύκλου. Τα πρώτα μηνύματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και η μεγάλη μας ευθύνη είναι πώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των αριστερών και προοδευτικών πολιτών για μια ουσιαστική νέα αρχή: νέα αρχή τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής.

Σήμερα έχουμε ένα καθήκον. 

Να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Στις κινήσεις δηλαδή που θα ανοίξουν το δρόμο για τη συγκρότηση ενός πολιτικού κόμματος ο συνδυασμός του οποίου θα είναι έτοιμος για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2024. Στόχος μας είναι να έχουμε συμβάλλει αποφασιστικά στη συγκρότηση ενός νέου ανοιχτού, ενωτικού, αριστερού, προοδευτικού και οικολογικού ψηφοδελτίου που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτό παλεύουμε και θα το κάνουμε μαζί με εξωστρέφεια, ανανέωση και αυτενέργεια.

Σε αυτήν την κατεύθυνση απευθύνουμεανοιχτό κάλεσμα οργάνωσης και δράσης και καλούμε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στην ανοιχτή συνέλευση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα την Τετάρτη 7.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα στον ΠολυχώροΠολιτισμού ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ, Ευμήλου 2, με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και την Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτή Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Θα ακολουθήσει συζήτηση».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες (26 Απριλίου 2024) το μεσημέρι μπροστά από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κύκλωμα  διακινούσε ναρκωτικά εντός των σχολείων και των σχολικών κοινοτήτων της Πάτρας. Πρόκειται για 12 άτομα (11 Έλληνες και 1 Αλβανός), μεταξύ των οποίων και 4 μαθητές, συνελη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος, ο αδερφός του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη τη νύχτα των φονικών επεισοδίων στου Ρεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
Image
Image

Search