ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

New York Times: Ο Μπάιντεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τις εκλογές

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε σε σύμμαχό του ότι «ζυγίζει» το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα, σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστή μία ένδειξη ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξετάζει σοβαρά το κατά πόσο μπορεί να ανακάμψει μετά την καταστροφική εμφάνιση που έκανε την περασμένη εβδομάδα στο ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του υποψήφιο των Ρεπουμπλικανων και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με απόλυτη ευστοχία στα πέναλτι, η Γαλλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2024, νικώντας με 5-3 την Πορτογαλία και απέκλεισε τον Ρονάλντο και την παρέα του από τα ημιτελικά της δ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική Ισπανίας πέτυχε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στη Γερμανία στην παράταση χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μερίνο στο 119'. Η ρόχα περιμένει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά που θα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γερμανία ηττήθηκε στο τέλος κόντρα στην Ισπανία με το γκολ του Μερίνο στο 119', ωστόσο συζήτηση προκάλεσε η φάση στο 107' με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό και πέρα για πέρα ποδοσφαιρικό! Μετά από ένα συγκλονιστικό 90λεπτο που βρήκε την Ισπανία και την Γερμανία να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 (με τον Βιρτς να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου ήταν αυτό της ανακύκλωσ
Image
Image

Search