ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ισραηλινός υπουργός Ben Gvir ζητά την εκτέλεση Παλαιστινίων κρατουμένων με «σφαίρα στο κεφάλι»

Ο εξτρεμιστής Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben Gvir ζήτησε «την εκτέλεση κρατουμένων στις ισραηλινές κατοχικές φυλακές πυροβολώντας τους στο κεφάλι».

Ο Ben Gvir επεσήμανε, σε ένα βίντεο, ότι «οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι πρέπει να σκοτωθούν με πυροβολισμό στο κεφάλι», απαιτώντας «ο νόμος σχετικά με την εκτέλεση των κρατουμένων να ψηφιστεί στην ισραηλινή Κνεσέτ, δεσμευόμενος να παράσχει λίγη τροφή για να τους κρατήσει στη ζωή μέχρι να θεσπιστεί ο νόμος».

Η Γενική Συνέλευση της Κνεσέτ του Ισραήλ ενέκρινε, σε προκαταρκτική ανάγνωση, στις αρχές Μαρτίου 2023, την επιβολή της θανατικής ποινής στους Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Ο προτεινόμενος νόμος, ο οποίος απαιτεί δύο ακόμη αναγνώσεις στην Κνεσέτ για να τεθεί σε ισχύ, δίνει εντολή στα δικαστήρια να επιβάλλουν θανατική ποινή σε όσους «διαπράττουν αδίκημα δολοφονίας με κίνητρο τον ρατσισμό και πρόθεση να βλάψουν το κράτος του Ισραήλ».

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

ertnews.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Φωτιά» έχει ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο στο κυβερνητικο πεδιο με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Λευτερης Αυγενακης σε βάρος υπαλλήλου στο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νέες κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» με στόχο να μην ανασταλεί η έκδοση του καθημερινού της φύλου, καθώς και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 56χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, καθώς πετούσε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης διαταράσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής επειδή, όπως αποκάλυψε η φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue and Defence Squad, χρησιμοποιούσε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων ζητά προσωπική παρέμβαση για να δοθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προαγωγής της διαφάνειας και με στόχο το διαχωρισμό του έργου του από μεμονωμένα περιστατικά μη έννομης λειτουργίας ή δυσλειτουργίας, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Μέ τήν δέουσα λαμπρότητα ἑορτάσθη ἡ ἱερά μνήμη τοῦ Ὁσίου καί Θεοφόρου πατρός ἡμῶν, Ἰωακείμ τοῦ νέου Ἀσκητοῦ, τοῦ ἐκ Σκιαδᾶ Ἀχαΐας, Ἡγουμένου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς
Image
Image

Search