ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή οδηγείται ο κατηγορούμενος για εμπρησμό στη Ραφήνα

Στη φυλακή οδηγείται ο 38χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος για φωτιά στη Ραφήνα, μετά την απολογία του ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο κατηγορούμενος, υπήκοος Ρουμανίας, απολογήθηκε για εμπρησμό από πρόθεση, τον οποίο φέρεται να αρνείται. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 38χρονο μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός φαίνεται να ισχυρίζεται ότι δεν έβαλε εκείνος την φωτιά αλλά αντιθέτως όταν την είδε έσπευσε να βοηθήσει στην κατάσβεσή της.

Σε βάρος του 38χρονου έχουν απαγγελθεί ακόμα δύο κατηγορίες, για ανάλογη υπόθεση, σε βαθμό πλημμελήματος, για την μία εκ των οποίων ήδη έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στα Ψηλά Αλώνια και τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα “σφραγίστηκαν” Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Ιουλίου, στον Αύλειο χώρο τουΘεάτρου ROYAL, στις 9.30 το βράδυ, η συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της«ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο- δημιουργό,ΒΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί στο Σώμα Εθελοντών Πυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoast, ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα αδέλφια από το Αίγιο κατέληξαν στις Αστυνομικές υπηρεσίες και αναμένεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες για καταγγελόμενη ενδοοικογενειακή Βία που φέρεται να άσκησε ο ένας, προς τ
Image
Image

Search