ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 33χρονος λουόμενος στην Επανομή

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ναυάγιο της Επανομής το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6), ένας 33χρονος.;Όπως αναφέρει ο ANT1, για τη δυσχερή θέση που βρισκόταν ο αλλοδαπός κολυμβητής ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την ξηρά, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ένα ναυαγοσωστικό σκάφος να αποπλεύσει από το λιμάνι της Επανομής για τον εντοπισμό και την περισυλλογή του ατόμου σε κίνδυνο.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ιδιώτη και στη συνέχεια, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ με διενέργεια ΚΑΡΠΑ, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ από τη Λιμενική Αρχή της Ν. Μηχανιώνας -που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον Ντιόγκο Κόστα να σώζει την Πορτογαλία στο 115' και να πιάνει στη συνέχεια τρία πέναλτι στη διαδικασία η ομάδα του Ρονάλντο κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι και πέρασε στους 8 του . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τους «κεραυνούς» του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο, στο βήμα ανέβηκε ο Κώσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του ομιλία μετά τις ευρωεκλογές, διερωτώμενος εάν ο πρωθυπουργός άκουσε την ψήφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστυνομικοί πέρασαν χει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ένας ακόμα άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών) και του Αθλητικού Σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώ
Image
Image

Search