ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την απείλησε με κατσαβίδι

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης για ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή της Πολίχνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μία γυναίκα κάλεσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την απείλησε με κατσαβίδι.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο σημείο και η γυναίκα οδηγήθηκε στο ΑΤ Σταυρούπολης, ενώ ο άνδρας αναζητείται από τις αρχές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ακραία υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα φέτος τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα ο πρώην βου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη. «Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στην Ρουπακιά Ερυμάνθου και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου και διασωληνώθηκε. Ο  59χρονος φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός είναι και σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουλίου ο κινδυνος εκδήλωση πυρκαγιάς στη Δυτ. Ελλάδα.   Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, βρίσκοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι η επιλογή κατάθεσης Ηλεκτρονικού Αιτήματος Σύνδεσης Αποχέτευσης, είναι πλέον εφικτή και σε λειτουργία από τις 10 Ιουνίου. Η παραπάνω εφαρμογή εντάχθηκε στα πλαίσια της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Πάτρας (πρώην Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πάτρας) στις 28-6-2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ., που  προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της
Image
Image

Search