ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καιγόμουν σε χέρια και πρόσωπο», λέει ο αστυνομικός που υπέστη εγκαύματα στην επίθεση στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου

Η ψυχραιμία έσωσε το 42χρονο αστυνομικό στην επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/06/2024).

Ο 42χρονος αστυνομικός υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια και γλύτωσε από τα χειρότερα χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξε καθώς βγήκε πολύ γρήγορα από το αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες από τις βόμβες μολότοφ που έριξαν άγνωστοι στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου.

«Εμφανίστηκαν ξαφνικά, τρέχοντας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, πετούσαν τις αναμμένες μολότοφ και από το ανοιχτό παράθυρο κάποιες έπεσαν στο εσωτερικό και εγώ ένιωθα να καίγομαι στα χέρια και το πρόσωπο. Βγήκα όσο μπορούσα πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο και οι δράστες συνέχισαν να τρέχουν για να εξαφανιστούν. Οι φλόγες επεκτάθηκαν πολύ γρήγορα στο αυτοκίνητο και στα δέντρα», ανέφερε ο αστυνομικός στους συναδέλφους του, λίγο μετά την επίθεση, σύμφωνα τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του OPEN.

Το χρονικό του τρόμου

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν την μία σήμερα τα ξημερώματα όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ και νοσηλεύεται με εγκαύματα, σώθηκε από θαύμα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr οι φλόγες που ξεπηδούν από το όχημα φτάνουν τα τέσσερα με πέντε μέτρα, ενώ ακόμα δεν έχουν φτάσει οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να προχωρήσουν στην κατάσβεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ξεκίνησαν από ένα πάρκο της περιοχής, ήταν τουλάχιστον τρεις και  δεν επέβαιναν σε ΙΧ αλλά το ακολουθούσαν ως προκάλυψη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ ήθελαν να στείλουν διπλό μήνυμα χτυπώντας και αστυνομικό και δικαστή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία και πολλαπλούς κινδύνους αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες νησιώτες και επισκέπτες με αναπηρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και δεν είναι μόνο η έλλειψη προ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (30.06.2024) στη Λαμία και συγκεκριμένα στο δρόμο προς Δομοκό στο ύψος της Καμηλόβρυσης. H φωτιά ξέσπασε γύρω . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωσε πριν από λίγο την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας. Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ. Παράλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
Image
Image

Search