ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Εισαγγελέα ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Την ώρα που ο δημοσιογραφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για την κακοποίηση της συντρόφου του επίσης δημοσιογράφο, μετά από καταγγελία της γυναίκας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα, η έρευνα της αστυνομίας για να διαπιστωθεί τι ακριβως εχει συμβεί τα ξημερώματα της Κυριακής (23.6.2024) με τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί καλούν και την πρώην σύζυγο του τηλεοπτικού δημοσιογράφου της ΕΡΤ και μητέρα των δύο παιδιών του, έτσι ώστε να τους πει και η ίδια λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τη ζωή του, και φυσικά να απαντήσουν στο ερώτημα αν και η ίδια στο παρελθόν έχει δεχτεί κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. 

 Ο δημοσιογράφος μετά τη χθεσινή σύλληψή του στην περιοχή του Πειραιά πέρασε τη νύχτα σε κελί των κρατητηρίων της Ομόνοιας και σήμερα λίγο πριν τις 9 θα μεταχθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό
Το άγριο σκηνικό που οδήγησε στην καταγγελία και τη σύλληψη του δημοσιογράφου έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας.

 
 
 
 

Ένας καβγάς, οδήγησε τον δημοσιογράφο στα άκρα με αποτέλεσμα η κοπέλα, να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, άγρια χτυπημένη, έχοντας και κάταγμα στο πρόσωπο.

Την Δευτέρα, πήγε για επανεξέταση στο νοσοκομείο και το πρωί της Τρίτης κατέθεσε μήνυση στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, σε βάρος του δημοσιογράφου. Το μεσημέρι της Τρίτης ο δημοσιογράφος συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δύσκολο αναμένεται το Σαββατοκύριακο για την πυροπροστασία, καθώς, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ερχόμενο διήμερο αναμένεται σημαντική ενίσχυση των . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Σε επίπεδο ηγεσίας μετατοπίζεται πλέον η κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ για το λουκέτο στην εφημερίδα «Αυγή». Την επιστολή «φωτιά» από 87 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο του κόμματος της . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημη είναι η μετακίνηση του Χοσέλου στο Κατάρ. Η Ρεάλ ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/6) την πώληση του Ισπανού επιθετικού στην Αλ Γκαράφα, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην τεχν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με θετικό πρόσωπο ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7) η Ισπανία, που επικράτησε 84-74 της Δομινικανής Δημοκρατίας, με την οποία θα τεθεί αντιμέτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κέφι, χαρά και διασκέδαση, κυριάρχησαν στην πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε για την αποφοίτηση των νηπίων του τμήματος Π3 την Τετάρτη 26 Ιουνίου, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον Κωνσταντίνο Γόντικα, ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική της Ομάδα το 1974», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά τω
Image
Image

Search