ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι έδειξε η ιατροδικαστική της συζύγου του Λύτρα - Επιβεβαιώνει τη διάγνωση του γιατρού για εκχυμώσεις και κατάγματα

Ταυτόσημα με την αρχική διάγνωση του γιατρού που εξέτασε την σύζυγο του ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της, είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 37χρονη γυναίκα δείχνουν πως έφερε τραύματα όπως εκχυμώσεις και κατάγματα από τον ξυλοδαρμό τον οποίο ομολόγησε ο Απόστολος Λύτρας.

Η διάγνωση του γιατρού

Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο γιατρός, ο οποίος ήταν και αυτός που εντόπισε πως η 37χρονη δεν έπεσε από σκάλα αλλά είχε υποστεί βία και ειδοποίησε την Αστυνομία, περιέγραψε γλαφυρά στην κατάθεσή του όλα όσα εντόπισε στο σώμα της γυναίκας.

«Κλινικά φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού» ανέφερε.

Παράλληλα όπως είπε, «απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Εργαστηριακώς φέρει αυξημένες τιμές CPU. Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την άμεση δράση για τις δικές της ενέργειες».

protothema.gr
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πώς συνδυάζεται η ανάπτυξη της οικονομίας, με το γεγονός ότι η χώρα μας έχει το χαμηλότερο μέσο ωρομίσθιο στην Ευρώπη σε όρους αγοραστικής δύναμης; Πώς γίνεται να μειώνεται το χρέο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητο στην σιδηροδρομική γραμμή. Το συμβάν συνέβη στην περιοχή της Αγυιάς, κάτω από το Στάδιο της Παναχαϊκής το απόγευμα της Τετάρτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στη Ζάκυνθο, δίνει ο ιερέας της εκκλησίας όπου έγινε το πανηγύρι το βράδυ της Κυριακής. Η φωτιά στο νησί ξέσπασε την ώρα που βρισκόταν σε ε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Καλύβια Χαλκίδας στην Εύβοια από κεραυνό σε δασική περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης (03/07/2024). Στη φωτιά στην Εύβοια που ξέσπασε από κεραυνό επιχειρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητο στην σιδηροδρομική γραμμή. Το συμβάν συνέβη στην περιοχή της Αγυιάς, κάτω από το Στάδιο της Παναχαϊκής το απόγευμα της Τετάρτης και ευτυχώς ο οδη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στη Ζάκυνθο, δίνει ο ιερέας της εκκλησίας όπου έγινε το πανηγύρι το βράδυ της Κυριακής. Η φωτιά στο νησί ξέσπασε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πανηγύρι τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:Με θυμό και αγανάκτηση ενημερώνουμεγια άλλη μια φορά την κοινότητα ότι οιεργαζόμενοι για πολλά χρόνια στ
Image
Image

Search