ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κρητικός

Σε θλίψη βυθίστηκε η μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ και του Πρώτου Προγράμματος καθώς έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κρητικός.

Ο Δημήτρης Κρητικός της ΕΡΤ ήταν μόλις 53 ετών και έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Κρητικός ήταν δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του μεσημεριανού κεντρικού δελτίου του Πρώτου Προγράμματος.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της εργάστηκε με ήθος και ευσυνειδησία και ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους και εξαίρετος συνεργάτης του τμήματος ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Η οικογένεια της ΕΡΤ νιώθει φτωχότερη και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κατσιμίδι της Πάρνηθας ενώ για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι ισχυροί άνεμο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινιστική εγκύκλιο εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σύμφωνα με την οποία αποσαφηνίζονται οι περιπτώσεις που ο ΦΠΑ στον καφέ από 1η Ιουλίου 2024 θα παραμείνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πριν από 10 χρόνια η 31χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης με την Εθνική ανσάμπλ στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οσάκα, Άννα Πολλάτου, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο. Η είδηση προκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παιδικής π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
Image
Image

Search