ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: 58χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ένας 58χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Παλαιοκαστριτών, στην Κέρκυρα, μετά από καταγγελία μητέρας ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τη 15χρονη κόρη της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανήλικη είναι άτομο με αναπηρία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται να ανήκει στο στενό περιβάλλον της οικογένειας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνια εξελίσσεται η απολογία του καπετάνιου της θαλαμηγού Περσεφόνη, ενώπιον του ανακριτή Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο μόνος από τα δεκατρία μέλη του πληρώματος που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι  σε επιχείρηση, στο Μοσχάτο. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 9 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο. Ήχη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγρια συμπλοκή με αιματηρή κατάληξη έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού. Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός, χτυπημένος με μαχαίρι και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
Image
Image

Search