ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροσβέστης εμπλέκεται στα επεισόδια του Ρέντη - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε έρευνα

Ένας πυροσβέστης επταετούς θητείας εμπλέκεται στα επεισόδια του Ρέντη,όπου δολοφονήθηκε ο αστυνομικός των ΜΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ERTNews και του δημοσιογράφου Γιώργου Γεραφέντη με απόφαση του υπαρχηγού της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τις 14 Μαΐου ο νεαρός πυροσβέστης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διενεργείται Ένορκη διοικητική εξέταση, με τον κίνδυνο να αποταχθεί από το σώμα.

Συνολικά κατηγορείται για 28 αδικήματα, με πιο σοβαρά αυτό της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Επίσης κατηγορείται για Ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών μηχανισμών, εκβίαση, έκρηξη, ληστεία κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ertnews.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ΓΕΛ οι Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και από σήμερα Δευτέρα (17.06.2024) αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί (17/6) στις 08:00 αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια για την απολογία του,ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από χθες για ενδοοικογενειακή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
Image
Image

Search