ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που ακρωτηριάστηκε την Ανάσταση

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο ανήλικος μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό τριών δακτύλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πάνω από 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες κάθε τύπου έχουν κατασχεθεί μέχρι τώρα σε όλη τη χώρα, ενώ  έχουν συλληφθεί πάνω από 100 άτομα.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, εργατολόγου, μέλους της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ    “Ο εμφύλιος αυτή τη στιγμή κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Κωνσταντίνου Κουσκούκη* O περιβαλλοντικός θόρυβος λειτουργεί ως επιταχυντής των κοινωνικών ανισοτήτων, επειδή πλήττει μη προνομιούχους πληθυσμούς σε υποβαθμισμένες περιοχές κα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσάβι αποχαιρέτησε οριστικά την Μπαρτσελόνα μετά από τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Σεβίλλη την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η θέση του στον πάγκο δεν θα μείνει για πολύ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο ανδρών και το απέδειξε για 12η σερί χρονιά και 38η στην ιστορία του. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 13-9 της Βουλιαγμέν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο οδικό άξονα Άκτιο – Αμφιλοχία, κοντά στη Βόνιτσα, όταν φορτηγό όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα η κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Μπουμπουλίνας και Φράττι πριν την Τριών Ναυάρχων. Οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με δικυκλιστή ο οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε η είδηση της απώλειας της μητέρας του τ. προέδρου του ΤΕΕ Θανάση Γιανναδάκη. Το γνωστό και από τα πλέον δυναμικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχασε σήμερα το μεσημέρι την μητέρα του. Η εξόδιος
Image
Image

Search