ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έχει χτυπήσει κι εμένα πολλές φορές»: Τι είπε ο 15χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα του για κακοποίηση της μητέρα του

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα (12/4) ο 50χρονος που καταγγέλθηκε από τον 15χρονο γιο του ότι κακοποιούσε τη μητέρα του.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση, καθώς μετά από αίτημα της συζύγου του, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν τον θεσμό της ποινικής διαμεσολάβησης.

Επίσης, ήρε την κράτηση του υπό τον όρο να μην προσεγγίζει και να μην επικοινωνεί με τη σύζυγο και το παιδί του, ενώ υποχρεούται να αλλάξει και στέγη.

«Να μην πάει φυλακή, τον αγαπάω»

Η 44χρονη μητέρα του έφηβου από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως δεν επιθυμούσε την τιμωρία του συζύγου της, πάρα τα σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της ίδιας και του ανήλικου γιου τους.

«Ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή της μητέρας μου»

Ο 15χρονος μίλησε στο MEGA κι είπε ότι ό,τι έκανε ήταν από αγάπη και πόνο.

«Ο πατέρας μου έπινε, γυρνούσε κι έβγαζε τα νεύρα του πάνω στην μητέρα μου και σε εμένα. Πιο πολλές φορές αυτό γινόταν στην μητέρα μου. Ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή της μητέρας μου. Έχει χτυπήσει κι εμένα πολλές φορές».

Μάλιστα, ο 15χρονος αποκάλυψε ότι όταν ήταν εννιά ετών είχε επικοινωνήσει ξανά με την αστυνομία λόγω των όσω έχει περάσει από τον πατέρα του. «Μάλωσα με τον πατέρα μου στα εννιά μου χρόνια, έτρεχα, έπεσα και χτύπησα στο πόδι μου», περιέγραψε.

«Να μην μείνει μαζί μας, να τον βοηθήσουμε να ζήσει την ζωή του, αλλά μακριά μας», αυτό είναι που ζητάει σήμερα ο 15χρονος και λέει για την μητέρα του «τον αγαπάει γιατί έχουν περάσει πολλά».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου σε σχέση με την περσινή Μ. Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα από τις 24:00 μέχρι τις 14:00 πέρασαν συνολικά 14.200 ενώ η αύξηση που ση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έως και κατά 19,3% ακριβότερο θα είναι φέτος, σε σχέση με το 2023, το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές στα περισσότερα βασικά προϊόντα που το «γεμίζουν», είνα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   Τα στοιχεία δείχνουν ότι επανέρχονται όλες οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας που μας οδήγησαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
Image
Image

Search