ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή 30χρονος που ξυλοκοπούσε τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους

Στη φυλακή οδηγείται με απόφαση δικαστηρίου ένας 30χρονος για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας εναντίον της συζύγου του και των τριών ανήλικων παιδιών τους.

Το τελευταίο χρονικά συμβάν που τον οδήγησε στο εδώλιο έγινε το προηγούμενο 24ωρο, όταν σε κατάσταση μέθης, όπως καταγγέλθηκε, χτύπησε τη γυναίκα του και την έβγαλε μαζί με τα ανήλικα παιδιά (10, 9 και 5 ετών) έξω από το πρόχειρο κατάλυμά όπου διαμένουν, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για μία σειρά από πράξεις επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 4 ετών και 4 μηνών, την οποία δεν ανέστειλε. Λόγω της εξακολουθητικής κακοποιητικής συμπεριφοράς του, το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρέπει να εκτίσει την ποινή, καθώς δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

«Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν αλλά όχι κάθε ημέρα», κατέθεσε στο δικαστήριο η σύζυγος.

Ο κατηγορούμενος, αλλοδαπός, παραδέχθηκε τις πράξεις του και τις απέδωσε στην μέθη του. «Τα παιδιά τα έβγαλα έξω για 20 λεπτά μόνο. Είχα νεύρα και είχα πιει», απολογήθηκε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο λόγω Πάσχα θα λειτουργούν μέχρι και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (04/05), τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε όλη την επικράτεια. Οι καταναλωτές μ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει επιτ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                3, 4 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Μ. Παρασκευής έως 7π.μ. Κυριακής Πάσχα) Αγγειοχειρουργός:Λυμπερόπουλος ΛάμπροςΑθανασίου Διάκου 29, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
Image
Image

Search