ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι στην υπόθεση της σύμβασης 717 αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις 600 χιλ. και 10 χιλ. ευρώ

Δυο ακόμη κατηγορούμενοι στην υπόθεση της σύμβασης 717 αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις, μετά την απολογία τους στην ευρωπαία ανακρίτρια. Πρόκειται για άλλους δύο υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ, εκ των οποίων, στον έναν επιβλήθηκε εγγυοδοσία ύψους 600.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα ενώ στον δεύτερο εγγύηση 10.000 ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου και άλλοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση προκειμένου να απολογηθούν.

ertnews.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο λόγω Πάσχα θα λειτουργούν μέχρι και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (04/05), τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε όλη την επικράτεια. Οι καταναλωτές μ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει επιτ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                3, 4 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Μ. Παρασκευής έως 7π.μ. Κυριακής Πάσχα) Αγγειοχειρουργός:Λυμπερόπουλος ΛάμπροςΑθανασίου Διάκου 29, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
Image
Image

Search