ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Σεσημασμένη για αρπαγή και ναρκωτικά η 25χρονη «εγκέφαλος»

Σε δύο επιπλέον συλλήψεις για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων προχώρησε η Αστυνομία. Πρόκειται για 2 ημεδαπούς ηλικίας 55 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους δύο νέους συλληφθέντες, οι Αρχές έχουν περάσει χειροπέδες στην 25χρονη «εγκέφαλο», την 21 ετών συνεργό της, και τους δύο οδηγούς που μετέφεραν τις ανήλικες στα μέρη όπου γίνονταν οι ερωτικές συνευρέσεις. 

Σεσημασμένη για αρπαγή και ναρκωτικά η 25χρονη «εγκέφαλος»

Όπως προκύπτει από την έρευνα, η 25χρονη φέρεται να είναι η «εγκέφαλος» του συγκεκριμένου κυκλώματος trafficking.

 Το κύκλωμα εκμεταλλευόταν ανήλικες κοπέλες ηλικίας 15 έως 17 ετών ενώ το πιο συγκλονιστικό όλων είναι ότι αρκετοί από τους «πελάτες» έρχονταν σε συμφωνία με την 25χρονη ώστε να πληρώνουν το αντίτιμο για την ερωτική συνεύρεση σε... είδος και συγκεκριμένα σε ποσότητες κοκαΐνης, την οποία στη συνέχεια η 25χρονη διακινούσε σε πελάτες, ανάμεσά τους και τα ανήλικα κορίτσια.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η 25χρονη, η οποία «ψάρεψε» τα ανήλικα κορίτσια -που γνωρίζονταν μεταξύ τους- στο κέντρο της Αθήνας, είναι σεσημασμένη για ναρκωτικά και αρπαγή. Η 25χρονη μαστροπός υποσχόταν στις ανήλικες μεγάλη ζωή και πολλά χρήματα, ενώ φέρεται να πληρωνόταν από 80 έως 100 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση.

Οι ερωτικές συνευρέσεις γίνονταν σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και στις οικίες των πελατών. Για κάθε ερωτική συνεύρεση οι ανήλικες λάμβαναν από 200 έως 400 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα, με την 25χρονη να συνοδεύει πολλές φορές η ίδια τις ανήλικες. Σε άλλες περιπτώσεις η μεταφορά των κοριτσιών στις ερωτικές συνευρέσεις, γίνονταν με ταξί και ΙΧ αυτοκίνητο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στους δρόμους του Μάλμε, στη Σουηδία, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision, λίγες ώρες προτού να παρουσιαστεί η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροποιείται ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΛ.ΑΣ. μετά το συγκλονιστικό περιστατικό της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν μια Γαλλίδα βουλευτή, αλλά και την αρμενική, ελληνική και κουρδική κοινότητα. Για «αναζωπύρωση της δράσης των Γκρίζων Λύκων στη Γαλλία» κάνει λόγο δημοσίευμα της γα . . .
LIFE STYLE

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου.Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε τον περίπατό του στον παραλιακό δρόμο στο Κράθιο Ακράτας άφησε χθες το πρωί ένας 77χρονος άνδρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος στο δρόμο από περαστικ
Image
Image

Search