ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα ο 62χρονος – Απολογείται και ο 26χρονος

Νεότερα: Ο 62χρονος οδηγός απο τη Χαλκιδική – ο οποίος παρέσυρε με το φορτηγό του τον 33χρονο και την 46χρονη Αστυνομικό σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική-, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Ο 26χρονος, που συνελήφθη μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, παραπέμφθηκε να δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Οι δυο άντρες, που συνελήφθησαν μετά από το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 33χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό 46χρονης αστυνομικού, οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής (06.04.2025) στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος οδηγούσε το φορτηγάκι που παρέσυρε τον 33χρονο και την αστυνομικό, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια. Υποβλήθηκε σε εξέταση για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=YdlYOvnBJ6g&ab_channel=%CE%95%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%86%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο 26χρονος ο οποίος, είχε διαπληκτιστεί με τον 33χρονο. Διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας, η οποία του είχε αφαιρεθεί για 5 χρόνια λόγω υποτροπής για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον η εις βάρος του δικογραφία αφορά την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (για το επεισόδιο με τον άτυχο 33χρονο).

πηγή karfitsa.gr

Πρώτη ενημέρωση: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 62χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 33χρονο, αλλά και ο 26χρονος που νωρίτερα είχε διαπληκτιστεί με το θύμα στη μέση του δρόμου στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Στις 15.00 το μεσημέρι έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου οι δύο άνδρες, μπήκαν από την πίσω πόρτα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου και θα τους απαγγείλει τις κατηγορίες.

Μέχρι πριν από λίγο κρατούνταν στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία, Για τον 62χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ στον 26χρονο για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Ο 26χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα τον Δεκέμβριο του 2024 για πέντε χρόνια, καθώς ήταν υπότροπος. Ήταν η δεύτερη φορά που είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη αστυνομικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με πολλαπλά τραύματα.

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search