ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

LIVE η επέλαση της κακοκαιρίας: Πλημμύρες και φωτιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία εξπρές που ξεκίνησε το πρωί από την βόρεια Ελλάδα και συνεχίζεται σε πολλές περιοχές με κύριο χαρακτηριστικό την κεραυνική δραστηριότητα, την έντονη βροχόπτωση ακόμη και το χαλάζι. 

Μάλιστα, οι δεκάδες κεραυνοί που έπεσαν προκάλεσαν την εκδήλωση πυρκαγιών σε δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις στην Αττική ενώ είχαμε ακόμη και πλημμυρικά φαινόμενα.

Ειδικότερα, στην Αττική οι κεραυνοί προκάλεσαν την εκδήλωση πυρκαγιάς στον Διόνυσο, στο Χαλάνδρι και στον Μαραθώνα. Στον Άγιο Στέφανο κλειστή έμεινε προσωρινά για τα οχήματα η διάβαση στον κόμβο της περιοχής, λόγω πλημμυρικών φαινομένων από τη συσσώρευση υδάτων. Επίσης διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία και στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος του κόμβου Βαρυμπόμπης και στην πλατεία Δροσίας.

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, καταρρακτώδης βροχή έπεφτε στον Διόνυσο, στη Βαρυμπόμπη, την Εκάλη και το Τατόι. Καταρρακτώδης βροχή έπεσε στα Σπάτα ενώ τα καιρικά φαινόμενα έπληξαν επίσης την Παλλήνη, την Ιπποκράτειο Πολιτεία και τη Ραφήνα.

 Mήνυμα του 112 

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στους κατοίκους της Αττικής, ενημερώνοντάς τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή τους από σήμερα το μεσημέρι έως και τις πρώτες βραδινές ώρες και καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Περιορίστε τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

 

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

 

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 44χρονος που είχε προσαχθεί για την δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, συνελήφθησαν 4 άτομα, τα οποία δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις διακίνησης και εμπορίου υγρών καυσίμων, καθώς όπως δι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις φυλακές Ιωαννίνων μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Ειδικότερα, σε κοινόχρησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντώνης Ρέμος αρνείται κάθε κατηγορία περί φοροδιαφυγής και περνά στην αντεπίθεση. Μάλιστα ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έφερε στο φως της δημοσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 80 ετών, του γνωστού πατρινού Μάκη Γιαννακόπουλου, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’90 άνοιξε το πρώτο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση από το νοσοκομείο Λευκάδας σε επαγγελματίες του τουρισμού ώστε να βρεθεί που διαμένει η ασθενής που βρέθηκε χθες αναίσθητη στην παραλία των Εγκρεμνών. Η γυναίκα είναι περίπου 50 με 55 ετών εί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Το ΘΠΚ Μέριμνα, παρότι επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στον τομέα της της πρόνοιας και της φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, συνεχίζει να αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια
Image
Image

Search