ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

«Εχω ασυλία», είπε ο Αυγενάκης στον αστυνομικό που κάλεσε ο 22χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο - Η αναφορά της αστυνομίας

«Εχω ασυλία»: Με αυτές τις δύο λέξεις , επικαλούμενος τη βουλευτική του ιδιότητα, αντέδρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης μπροστά στον αστυνομικό που εκλήθη από τον 22χρονο υπάλληλο στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο με τον διαγραφέντα, πλέον από τη ΝΔ, βουλευτή Ηρακλείου.

Ο υπάλληλος, στον οποίο είχε ξεσπάσει το μένος του ο πρώην υπουργός για το γεγονός ότι είχε χάσει την πτήση του, περίμενε την αστυνομία μαζί με δύο αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την επίσημη αναφορά της αστυνομίας για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στις 10.15 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικός του τμήματος Ασφαλείας του αεροδρομίου ενημερώθηκε από υπάλληλο security ότι είχε δημιουργηθεί επεισόδιο ανάμεσα σε επιβάτη και υπαλλήλων εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης σε πύλη αναχώρησης. Οταν έφθασε ο αστυνομικός, ο Λευτέρης Αυγενάκης του είπε «έχω ασυλία».

Ο αστυνομικός κάλεσε συναδέλφους του και τότε ο 22χρονος υπάλληλος- θύμα του επεισοδίου ενημέρωσε ότι είχε προηγηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρώην υπουργό, όταν του είπε ότι δεν μπορούσε να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο γιοα το Ηράκλειο, αφού είχε καθυστερήσει να πάει στην πύλη αναχώρησης. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 22χρονο υπάλληλο ότι έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση, με εκείνον να επιφυλάσσεται του δικαιώματός του.

Σημειώνεται ότι το θύμα του επεισοδίου έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση εντός τριών μηνών από την τέλεση του αδικήματος, το οποίο ήδη έχει καταγραφεί ως συμβάν.

protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 στη Δροσιά Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δροσιάς Τριταίας «ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΑΔΕΣ» συνδιοργανώνει με τον ΔήμοΕρυμάνθου, τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινά κρατούμενοι για το κύκλωμα στις φυλακές Ιωαννίνων κρίθηκαν ο υποδιευθυντής και δύο διοικητικοί υπάλληλοι που φέρεται να εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών και στο ξέπ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλαία στη δίκη για τους θανάτους ηλικιωμένων σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη. Αιτία της τραγωδίας, ήταν ο κορονοϊός που χτύπησε τα θύματα πριν από 4 χρόνια. Αθώοι κρίθηκαν οι δύο υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών, ο Σάκης Γιαννάτος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Πατρών, στο Ζαβλάνι, στον Κεραυνό Αγ. Βασ., ενώ στα τέλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
Image
Image

Search