ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Διάσπαρτες εστίες στην πυρκαγιά στο Γεράκι

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Π.Υ Ηρακλείου για την κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/7) στην περιοχή Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Στο σημείο που στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση παραμένει το σύνολο των δυνάμεων που βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή, ενώ εξακολουθούν να πραγματοποιούν κατά διαστήματα ρίψεις νερού, δύο εναέρια μέσα.

Στην περιοχή σύμφωνα με την πυροσβεστική υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα το σημείο που έχει στηθεί η επιχείρηση, καίγεται χορτολιβαδική και δασική έκταση και δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Το έργο των πυροσβεστών και των πεζοπόρων τμημάτων που βρίσκονται στο σημείο, ενισχύουν τεχνικά μέσα της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνονται σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αφορά τις περιοχές της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 86  κλήσεις έλαβε σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ως αστυνομικός συστήθηκε στον τέως δήμαρχο Ραφήνας, ο οδηγός που τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου, ενώ τον παρέσυρε με τον αυτοκίνητο του. Το σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ζητώντα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό της Γέφυρας καθώς και
Image
Image

Search