ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Εκτροπή οχήματος με τραυματισμό των 4 επιβατών του

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από εκτροπή ΙΧ αυτοκινήτου στην Ιόνια Οδό. Η εκτροπή σημειώθηκε στο 179,6 χιλιόμετρο, κοντά στα διόδια Τερόβου κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το epiruspost, από το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν οι τέσσερις επιβαίνοντες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Πυροσβεστική προχώρησε σε επιχείρηση με πέντε οχήματα και 11 υπαλλήλους ενώ στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και όχημα της Ιόνιας Οδού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ασταθείς αέριες μάζες που έρχονται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια από αύριο το μεσημέρι έω . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας όταν σύμφωνα με πληροφορίες δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν  σε πλειστηριασμό για τραπεζοκαθίσματα. Το  συμβάν έλαβε χ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για αρκετό καιρό φαίνεται πως είχαν μπει στο στόχαστρο των αξιωματικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας οι τρεις Έλληνες, που χθες προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων προσφέρει για 4η χρονιά δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε προχωρημένους και αρχάριους στην Πλαζ Αγυιάς. Τα μαθήματα του Πάρκου στοχεύου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων προσφέρει για 4η χρονιά δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε προχωρημένους και αρχάριους στην Πλαζ Αγυιάς. Τα μαθήματα του Πάρκου στοχεύουν στην εξοικείωση το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και στον εκπαιδευτικό κύκλο, η είδηση θανάτου του μαθηματικού Στέλιου Ζαμπέτη. Ο καθηγητής και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Ιωάννης
Image
Image

Search