ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σέριφο: Εκκενώνεται το μισό νησί

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (29/06/2024) στη Σέριφο με το 112 να έχει δώσει εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς Ράμος, Λιβάδι, Κουταλάς, Γάνεμα, Βάγια και Καλό Αμπέλι

Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή Λειβαδάκια στη Σέριφο και είναι δίπλα από το σπίτια. Στο νησί υπάρχει μόνο ένα πυροσβεστικό και είναι εξαιρετικά δύσβατη περιοχή εκεί που καίει.

Στην Σέριφο ήχησε το 112 αρχικά για εκκένωση των περιοχών Ράμος και Λιβάδι.

Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Ράμος & #Λιβάδι #Σερίφου απομακρυνθείτε προς #Σέριφο

«Ενεργοποίηση Πυρκαγιά στην Σέριφο. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ράμος & Λιβάδι Σερίφου απομακρυνθείτε προς Σέριφο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», γράφει το μήνυμα που έλαβαν κάτοικοι και τουρίστες του νησιού.

Στη συνέχεια ακολούθησε και άλλο μήνυμα με το οποίο καλούνται οι κάτοικοι και τουρίστες που βρίσκονται στις περιοχές Κουταλάς, Γάνεμα, Βάγια και Καλό Αμπέλι να απομακρυνθούν προς την Χώρα Σερίφου.

Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Κουταλάς #Γάνεμα #Βάγια & #Καλό_Αμπέλι #Σερίφου απομακρυνθείτε προς #Χώρα_Σερίφου μέσω #Κουταλά

Στο μεταξύ για δύσκολο και μεγάλο πύρινο μέτωπο έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Σερίφου Κωνσταντίνος Ρεβίνθης και τόνισε πως η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, είναι πάνω από τα Λιβαδάκια και κατευθύνεται σε βραχώδη έκταση στο βουνό.

Ακόμη τόνισε πως τα εναέρια μέσα θα ενισχυθούν και πως στο νησί πνέουν άνεμοι έντασης 9 μποφόρ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον Ντιόγκο Κόστα να σώζει την Πορτογαλία στο 115' και να πιάνει στη συνέχεια τρία πέναλτι στη διαδικασία η ομάδα του Ρονάλντο κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι και πέρασε στους 8 του . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τους «κεραυνούς» του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο, στο βήμα ανέβηκε ο Κώσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του ομιλία μετά τις ευρωεκλογές, διερωτώμενος εάν ο πρωθυπουργός άκουσε την ψήφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστυνομικοί πέρασαν χει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ένας ακόμα άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών) και του Αθλητικού Σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώ
Image
Image

Search