ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Λύτρας: Άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου ζητά η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το άνοιγμα των τηλεφώνων του Απόστολου Λύτρα ζήτησε από την 18η τακτική ανακρίτρια η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου με υπόμνημα προς υποστήριξη της κατηγορίας που υπέβαλε διά του συνηγόρου της Θέμη Σοφού.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ζητάει συγκεκριμένα την άρση των επικοινωνιών των τηλεφώνων του προφυλακισμένου ποινικολόγου από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου.

Κατά πληροφορίες, η πλευρά της 37χρονης δικηγόρου αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημά της πως ο ποινικολόγος την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής.

Ο σύζυγος του Απόστολου Λύτρα το επικαλείται αυτό, επισημαίνοντας πως επειδή μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού δεν την πήγε κατευθείαν στην ιδιωτική κλινική, αλλά την μετέφερε στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Μεταξύ άλλων η 37χρονη δικηγόρος περιγράφει πως ο Απόστολος Λύτρας την έβαλε στο μπάνιο για να ξεπλύνει τα αίματα από τα τραύματα.

Στη συνέχεια, περιγράφει πως ο ίδιος ενώ και οι δύο κατευθύνονταν στην ιδιωτική κλινική, μίλησε με κάποιο πρόσωπο και του είπε πως τη χτύπησε. «Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα, μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν, τον ακούω μα μιλάει με κάποιον γνωστό του, λέγοντάς του: «έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω» αναφέρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες στο υπόμνημα της.

Λόγω αυτού συγκεκριμένα η 37χρονη ζητάει «να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024.

Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

πηγή newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Οι τραυματίες υπολογίζονται στους 20 από τους οποίους οι 10 είναι σοβαρά. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε μια έκρηξη που προκλήθηκε απ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυροί άνεμοι, που θα αρχίσουν να εξασθενούν από το απόγευμα και πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, αναμένονται . . .
LIFE STYLE

Μήνυμα έστειλε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. «Ο Δη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από εκτροπή ΙΧ αυτοκινήτου στην Ιόνια Οδό. Η εκτροπή σημειώθηκε στο 179,6 χιλιόμετρο, κοντά στα διόδια Τερόβου κάτω από συνθήκες που διερευνά η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την ΕλληνικήΑστυνομία ως Ημέρα Τιμής στους αποστράτους της. Για το σκοπό αυτό,τελέστηκαν σήμερα (30-6-2024), δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, στις έδρε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
Image
Image

Search