ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Θέμα ημερών η νέα πρόσκληση για τα vouchers

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η πρόσκληση για τα vouchers για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2024 – 2025, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη στο Open.

«Δεν αλλάζουμε τίποτα από το προηγούμενο πρόγραμμα», σημείωσε η Σοφία Ζαχαράκη. «Όλες οι έγκυρες αιτήσεις που αφορούν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα γίνουν δεκτές», συμπλήρωσε.

Ο προϋπολογισμός φέτος θα είναι αυξημένος κατά 25 εκατ. ευρώ, τόνισε η κ. Ζαχαράκη και θα αφορά 53.000 οικογένειες. Στα 360 εκατ. ευρώ ανέρχεται σε ετήσια βάση το κονδύλι για το πρόγραμμα αυτό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι είναι full in love με τη νέα σύντροφό του Μαριλίνα Κυπαρρίση, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά. Ο Άρης Σοϊλέδης μετά από πολλά δημοσιεύματα σχετικά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ολόκληρο το υπόμνημα«Συμπληρωματικά της από 16/6/2024 κατάθεσής μου ενώπιον υμών, στην οποία αναφέρομαι καθ’ ολοκληρίαν, υποβάλλω το παρόν υπόμνημά μου προκειμένου να εισφέρω στην . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγή θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις. «Η σημερινή αποκάλυψη ότι εντοπί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κέφι, χαρά και διασκέδαση, κυριάρχησαν στην πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε για την αποφοίτηση των νηπίων του τμήματος Π3 την Τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κέφι, χαρά και διασκέδαση, κυριάρχησαν στην πρώτη καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε για την αποφοίτηση των νηπίων του τμήματος Π3 την Τετάρτη 26 Ιουνίου, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον Κωνσταντίνο Γόντικα, ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική της Ομάδα το 1974», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά τω
Image
Image

Search