ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θείος και ανιψιός κέρασαν βότκα σε 15χρονη και κατέληξε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο κατέληξε μια 15χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ, την Κυριακή, στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη τις μεσημεριανές ώρες όταν δύο θαμώνες της επιχείρησης, θείος και ανήλικος ανιψιός, αποφάσισαν να κεράσουν ένα ποτό την 15χρονη από τη φιάλη που είχαν ήδη ανοίξει και έπιναν από κοινού. Μόλις η ανήλικη κατανάλωσε το ποτό αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου προχώρησαν σε συνολικά τρεις συλλήψεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Πρόκειται για τον 27χρονο σερβιτόρο, τον 22χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης και του 37χρονου που κατανάλωνε την φιάλη μαζί με τον ανήλικο ανηψιό του.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έχουν τελειωμό οι αναφορές για ενδοοικογεναική βία, με νέο περιστατικό να αφορά σε καταγγελία σε βάρος ανώτατου αξιωματικού της Πυροσβεστικής, με τον δικηγόρο του θύματος να μι . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα «Η ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνει ότι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) καταρρέει με την υποστελέχωση που απεργάζεται και υλοποιεί η κυβέρνηση» κατέθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε» είναι ο τίτλος της  σπονδυλωτής κωμωδίας που  παρουσιάζει στις 9.30 το βράδυ την ΔΕΥΤΕΡΑ 1η Ιουλίου στα Παλαιά Σφαγεία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ήχηση Σειρήνων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων,
Image
Image

Search