ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς για την πόρτα που καταπλάκωσε μαθητή: Έρευνα σε βάθος για τις συνθήκες

Για περιστατικό που έγινε στο σχολείο της Κηφισιάς, όπου ένας 9χρονος μαθητής τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε μαζί με άλλα δύο παιδιά από πόρτα του σχολείου, ο Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει ότι έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για να ερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες του ατυχήματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς, για την πόρτα του σχολείου που καταπλάκωσε τα παιδιά, «προχωρά άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν».

 Όλη η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς

Σήμερα περί τις 13:00 μμ., σημειώθηκε περιστατικό πτώσης της εξωτερικής καγκελόπορτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς σε μαθητή της γ’ Δημοτικού. Ο μαθητής μεταφέρθηκε για έλεγχο στο Παίδων Πεντέλης, όπου σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, δίχως να υφίστανται εμφανείς πληγές ή κάποιο τραύμα και θα παραμείνει προληπτικά για επιπλέον παρακολούθηση.

Η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά την εγκατάστασή της τον Ιανουάριο, προχώρησε, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, σε αυτοψίες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και προχώρησε άμεσα σε εργολαβία για αντικατάσταση της εν λόγω πόρτας στο 3ο  Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα
της σχολικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Κηφισιάς, προχωρά άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολόκληρη η ενημέρωση από την Πυροσβεστική: Καλησπέρα σας από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού ΣώματοςΑυτή την ώρα είναι πολύ βελτιωμένη η εικόνα στις επικίνδυνες πυρκαγιές . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με εντολή της 6ης ΥΠΕ έχουν τεθεί σε επιφυλακή ανεξαρτήτως των εφημεριών τα νοσοκομεία Πατρών, Πύργου και Αργολίδας, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κρίθηκε από το Αυτόφωρο ο 41 ετών άντρας που κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ εκείνη επέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ενημέρωση του Δήμου Ερυμάνθου, γίνονται γνωστά τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε σημεία του δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιές σε αγροτικές περιοχές μεταξύ Ρίγανης και Γουριώτισσας. Στα σημεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του στη Μυρτιά. Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει ζητήσει την εκκένωση του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 55χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχασε την
Image
Image

Search