ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ αυτοκίνητο

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30.4.24).

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το σοβαρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Κρήτη έγινε στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο «γαζώθηκε» από σφαίρες καλάσνικοφ, με έναν 23χρονο άνδρα να έχει τραυματιστεί. 

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος που φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο από πυροβόλο όπλο, μετέβη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, από όπου ενημέρωσαν την Αστυνομία, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφτηκε το αιματηρό επεισόδιο. 

Ο άνδρας βρίσκεται εκτός κινδύνου και μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και παιδιά και πως ένα τραυματίστηκε. 

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για συμπλοκή που έγινε μεταξύ τριών ατόμων, που έχουν συγγένεια μεταξύ τους, λόγω προσωπικών διαφορών.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου. Έχουν συλληφθεί τέσσερα μέλη, ενώ στη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρίτεκνοι γίνονται το επόμενο διάστημα πολύτεκνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η εξίσωση των τριτέκνων και πολυτέκνων. Την εξίσωση των προνομίων . . .
LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search